Maanrakennus yrityksille ja yksityisille Etelä-Suomessa

Meiltä kaikki ulkoprojekteihin tarvittavat maanrakennuspalvelut 

Jotta rakennushanke toteutuu laadukkaasti, on perustusten ja pohjatöiden tekeminen huolellisesti yksi tärkeimmistä projektin vaiheista. Hyvin tehdyt pohjatyöt ennaltaehkäisevät tulevaisuuden mahdollisia ongelmia ja näin ollen säästävät myös pitkäaikaiskuluissa.

Maanrakennuksen kumppaniksi kannattaa siis valita ammattilainen, jolla on vahva osaaminen ja kyky nähdä hankkeen kokonaiskuva. Meillä on monipuolinen yli 20 vuoden ammattikokemus erilaisista maanrakennusprojekteista pääurakoitsijana. Henkilökuntamme on ammattitaitoista, luotettavaa ja joustavaa.

Maanrakennus kaikenkokoisissa uudis- ja saneerauskohteissa

Toteutamme kaikenkokoiset hankkeet pienistä pihaprojekteista aina mittaviin suurhankkeisiin. Asiakkainamme ovat tyypillisesti kunnat ja kaupungit, rakennusliikkeet sekä yritykset. Maanrakennuspalvelumme soveltuu myös yksityisille talonomistajille, sillä usein myös omakotitalon pihan maisemoinnissa tarvitaan jonkinlaista maanrakennusta.

Maanrakennusprojektit toteutamme niin uudis- kuin saneerauskohteissa Etelä-Suomen alueella. Tyypillisimpiä maanrakennuskohteitamme ovat pohjatyöt erilaisissa projekteissa, joissa on tarve kestävälle, pitkäaikaiselle maa-alustalle esimerkiksi kivi- ja viherrakennuksia pohjustamaan. Toteutamme muun muassa taloyhtiöiden piha-alueet tai yksityisten omakotitalojen pihat ja puutarhat ammattitaidolla ja kokonaisvaltaisesti.

Saneerauskohteissa teemme paljon esimerkiksi vesi- ja viemärijärjestelmien korjauksia tai uusien rakentamista.

Tarjoamme mm. seuraavat maanrakennuspalvelut:

 • Kaivinkonetyöt
 • Maansiirtotyöt
 • Pohjatyöt
 • Raivaustyöt
 • Vanhojen rakennusten purkutyöt
 • Massanvaihdot
 • Salaojat
 • Vesi- ja viemärityöt
 • Jäte- ja sadevesijärjestelmät
 • Päällystetyöt
 • Louhinnat
 • Sähkötyöt.

Ympärivuotista maanrakennusta joustavasti ja luotettavasti

Maanrakennus ja perustusten teko toteutetaan usein aikaan, jolloin routa ei ole maassa. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista odottaa roudan sulamista, puhumattakaan töiden keskeyttämisestä talven ajaksi. Me toteutamme projektit tarvittaessa ympärivuotisesti, joten asiakkaanamme sinun ei tarvitse stressata talven tuloa ja aikataulussa pysymistä.

Toimimme Etelä-Suomen alueella joustavasti. Henkilöstömme tulee paikalle tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Toteutamme työt aina kohteeseen parhaiten soveltuvalla kalustolla, joka on nykyaikainen ja energiatehokas – ja samalla myös ympäristöystävällinen.

Kotitalousvähennys työn osuudesta yksityisasiakkaille

Yksityisasiakkaana voit vähentää maanrakentamisen työn osuuden kotitalousvähennyksessä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Tarvitsetko hankkeeseesi pätevää, ammattitaitoista maanrakennuksen ammattilaista?

Maanrakennus on yksi osa rakentamista: meiltä saat tilattua tarvittaessa koko paketin aina kivitöistä viherrakentamiseen ja vaikka lasten leikkipaikkaan!

Pyydä tarjous, räätälöimme sinun
tarpeisiisi sopivan paketin

Tutustu toteutuneisiin sekä uusiin projekteihimme painamalla tästä