Kivityöt vuosikymmenien kokemuksella

Kauttamme kestävät ja kauniit kivityöt

Asennuspalvelumme toimii pääsäntöisesti Etelä-Suomen aluella. Asiakkaitamme ovat kunnat, kaupungit, yhteisöt, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja yksityisasiakkaat. Kivetysten toteuttamiseen käytössämme on oma nykyaikainen kalusto oheisvarusteineen.

Palveluihimme kuuluvat kaikki kivityöt betonikivistä luonnonkiviin

Pihakivien valitsemisessa kannattaa aina huomioida pihan miljöö, kivetyksen käyttötarkoitus ja siihen kohdistuvan rasituksen määrä. 

Valinnassa on hyvä huomioida myös pihan muodot, korkoerot ja kaadot. 

Hyvin suunnitellun ja rakennetun pihan hoito on helppoa, säännöllisellä hoidolla sammaleet ja rikkaruohot pysyvät poissa ja piha säilyy uudenveroisena vuosia eteenpäin.

Betonikivet

Betoniset pihakivet ja -laatat ovat suosittu, laadukas ja pitkäikäinen valinta pihapäällysteeksi. Erillaisia kokoja ja värejä löytyy useita mistä valita.

Graniittikivet

Graniittikiviä ja -laattoja on saatavilla useilla eri pintakäsittelyillä kuten lohkottu, ristipäähakattu tai poltetulla pinnalla. Väreissä on laaja valikoima mistä valita sopivin.

Luonnonkivet

Luonnonkivillä saat elävyyttä pihaasi. Liuskekiviä on useita eri värejä mistä valita ja lisäksi on paljon erillaisia koristekiviä ja seulanpääkiviä.

Muurit

Muureihin löytyy useita sekä betoni- että graniittivaihtoehtoja tarpeesi mukaan.

Reunakivet

Reunakivillä viimeistelet pihasi ilmeen. Betoni- ja graniittireunakiviä on useita eri kokoja ja värejä mistä valita sopivin.

Portaat ja rappuaskelmat

Portaita ja rappuaskelmia voi toteuttaa sekä valmiselementeistä tai irtokivistä ja reunakivistä.

Meiltä saat kaikki pihatöihin tarvittavat maanrakennuspalvelut​

Tarjoamme muun muassa kaikki tarvittavat pihatöihin liittyvät maarakennuspalvelut aina piharakenteiden pohjatöistä salaojituksiin – kaivinkonetyöt, pohjatyöt, raivaustyöt, vanhojen rakennusten purkutyöt, salaojatyöt, vesi- ja viemärityöt, jätevesijärjestelmät, sadevesijärjestelmät, maansiirtotyöt, päällystetyöt. 

Talvirakentaminen on mahdollista roudansulatuspalvelumme myötä. Roudansulatus HeatWork-vaunulla on yksinkertaista, tehokasta ja taloudellista. HeatWorkin nestekiertoinen teknologia mahdollistaa roudan yksinkertaisen sulattamisen tai mikäli tarpeellista, myös toiminnan ylläpitämisen läpi talven. Asiakkaamme ei tarvitse pelätä työn keskeytyksiä.

Maksuton alkukartoitus

Meiltä saat aina ilmaisen alkukartoituksen ennen tarjouksen tekoa. Hyvän työn suunnittelun ansiosta aikataulussa on helppo pysyä!

Pyydä tarjous, räätälöimme sinun
tarpeisiisi sopivan paketin

“Artkiven vahvuuksia ovat luotettavuus, ammattitaito, toimitusvarmuus, palvelukyky ja sopeutumiskyky vaihteleviin työn osa-alueisiin. Kokemukset projekteista olleet loistavia, aikataulut pitäneet. Asioiden ja ratkaisujen teko yhteistyössä Artkiven kanssa helppoa ja joustavaa. Laatu loistava ja hinnat kilpailukykyiset. On ollut oikea valinta yhteistyön aloittaminen kanssanne. Tulee jatkumaan, kiitos yhteistyöstä!”

Jorma Jäntti, aluepäällikkö, PEAB

5/5

Tutustu toteutuneisiin sekä uusiin projekteihimme painamalla tästä