Talvikunnossapidon palvelut osaavasti ja ripeästi

Pääkaupunkiseudun lumitilanne saattaa yllättää – meiltä aurauspalvelut ketterästi

Vaikka lumi kuuluu Suomen sääolosuhteisiin olennaisena osana, on se väärässä paikassa ja väärään aikaan ollessaan kuitenkin mahdollinen turvallisuusriski. Eteneminen lumisella väylällä on haastavaa, ja pahimmillaan jäinen alusta voi aiheuttaa kaatumisen. Puhumattakaan katolta niskaan tulevasta lumesta tai jääpuikosta.

Jotta lumen aiheuttamat riskit vältetään, kannattaa lumen tuloon reagoida välittömästi ja hoitaa se pois ennen kuin tilanne eskaloituu. Meille voit soittaa 24/7 päivystysnumeroon 010 341 3777 ja tulemme hoitamaan lumityöt ripeästi.

Lumityöt pääkaupunkiseudulla joustavasti ja nopealla aikataululla

Hoidamme kiinteistöjen talvikunnossapidon sekä yksityisten pihojen auraukset. Hoidamme niin kulkuväylät, katot kuin muutkin alueet vapaaksi lumesta niin, että kulku pihaan ja sieltä pois onnistuu vaivatta ja turvallisesti. Teemme lumityöt pääkaupunkiseudun alueella.

Lumen tulo on usein yllättävää, ja sitä voi sataa kerralla paljon – me pystymme vastaamaan lumitöiden tarpeeseen erittäin ripeästi myös lyhyellä varoitusajalla. Osaava henkilöstömme palvelee ystävällisesti pahimmankin lumikaaoksen aikaan ja hoitaa ongelmitta vaativatkin kohteet.

Talvikunnossapito lumiolosuhteisiin soveltuvalla kalustolla

Lumi- ja talvikunnossapitopalveluihimme kuuluu lumen auraus ja lastaus sekä lumen poiskuljetus.

Kalustomme soveltuu Suomen ajoittain erittäin haastaviin lumiolosuhteisiin. Uudet koneemme ovat lisäksi energiatehokkaita ja täten ympäristöystävällisiä.

Aina kalustolla ei pääse kaikkiin haastaviin kohteisiin, joten tarvittaessa kiipeämme myös katolle ja teemme käsin tehtävät lumityöt sekä lumen ja jään pudotukset katoilta. Henkilökuntamme on lumenpudotuksen ammattilaisia.

Lumityöt yllättävissä tilanteissa – päivystys 24/7

Putosiko katolta lumet oven eteen etkä pääse talosta ulos? Yllättikö lumentulo autoilijan pihatiellä?

Ei hätää, päivystyksemme palvelee ympäri vuorokauden, joten meille voit soittaa heti lumitilanteen havaittuasi. Näin pääsemme heti tai viimeistään aamulla paikan päälle tekemään lumityöt, jotta sinä voit keskittyä täysillä stressittömään elämään.

Kokenut henkilökuntamme palvelee 24/7

Ota yhteyttä päivystysnumeroomme 010 341 3777. Voit soittaa meille heti, kun havaitset epätoivotun lumitilanteen.

Kerro muista tarpeistasi, olemme sinuun
yhteydessä

“Aikatauluissa on pysytty hyvin, työn jälki sekä hinta-laatusuhde erinomaiset. Artkiven työnjohto ammattimaista ja työntekijät hyviä. Yrityksen valttina on joustavuus ja nopea toimitusaikataulu.” 

Raimo Laurasvaara, valvontapuutarhuri, Helsingin Seurakunta

5/5

Tutustu toteutuneisiin sekä uusiin projekteihimme painamalla tästä