Viherrakentaminen - uusille ja vanhoille pihoille

Viihtyisä piha viherrakentamisella

Toteutamme kaikenlaiset vihertyöt  Etelä-Suomen alueella. Meidän avullamme pääset toteuttamaan unelmapihasi helposti ja vaivattomasti.   

Asiakkaitamme ovat kunnat, kaupungit, yhteisöt, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja yksityisasiakkaat. Pihatöiden toteuttamiseen käytössämme on oma nykyaikainen kalusto oheisvarusteineen.

Kasvillisuus

Käytämme kohteissamme laadukkaita taimia, joille on aina kasvuunlähtötakuu. Meiltä saat perennat, pensaat, köynnökset ja puut.

Nurmikot ja kuntat

Vihertyöntekijämme tekevät kylvönurmikot, siirtonurmikot, niittynurmikot ja kuntat laadusta tinkimättä. Käytämme aina laadukkaita kasvualustoja kohteissamme onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Viherkatot

Rakennamme myös viherkattoja, kuten maksaruoho- ja perennakattoja. Suoritamme työn aina vedenpitokennostoja ja suojakankaita myöten.

Meiltä saat kaikki pihatöihin tarvittavat maanrakennuspalvelut​

Tarjoamme muun muassa kaikki tarvittavat pihatöihin liittyvät maarakennuspalvelut aina piharakenteiden pohjatöistä salaojituksiin – kaivinkonetyöt, pohjatyöt, raivaustyöt, vanhojen rakennusten purkutyöt, salaojatyöt, vesi- ja viemärityöt, jätevesijärjestelmät, sadevesijärjestelmät, maansiirtotyöt, päällystetyöt. 

Talvirakentaminen on mahdollista roudansulatuspalvelumme myötä. Roudansulatus HeatWork-vaunulla on yksinkertaista, tehokasta ja taloudellista. HeatWorkin nestekiertoinen teknologia mahdollistaa roudan yksinkertaisen sulattamisen tai mikäli tarpeellista, myös toiminnan ylläpitämisen läpi talven. Asiakkaamme ei tarvitse pelätä työn keskeytyksiä.

Maksuton alkukartoitus

Meiltä saat aina ilmaisen alkukartoituksen ennen tarjouksen tekoa. Hyvän työn suunnittelun ansiosta aikataulussa on helppo pysyä!

Pyydä tarjous, räätälöimme sinun
tarpeisiisi sopivan paketin

Aikatauluissa on pysytty hyvin, työn jälki sekä hinta-laatusuhde erinomaiset. Artkiven työnjohto ammattimaista ja työntekijät hyviä. Yrityksen valttina on joustavuus ja nopea toimitusaikataulu.” 

Raimo Laurasvaara, valvontapuutarhuri, Helsingin Seurakunta

5/5

Tutustu toteutuneisiin sekä uusiin projekteihimme painamalla tästä