Asfalttityöt ja asfalttikorjaukset sekä bitumityöt

Asfalttityöt laadukkaasti ja kestävällä jäljellä

Toteutamme asfalttityöt, asfaltin korjaukset sekä maalaukset ammattitaidolla ja tarkkuudella. Hyvin tehty asfaltti kestää painetta, mutta sen huolto ja korjaus ovat silti tarpeellisia.

Asfaltti kestää useita vuosikymmeniä, joten se on varsin kestävä materiaali. Käyttöikään vaikuttaa totta kai se, kuinka kovalla käytöllä ja kulutuksella asfaltti on. Suomen sääolosuhteet ovat yksi huomattava lisä asfalttitöiden tarpeellisuudelle.

Jos asfalttiin kuitenkin syntyy kuoppia, halkeamia tai roudan aiheuttamia jälkiä, voidaan niiden korjaamisella pidentää huomattavasti asfaltin käyttöikää. Jos syntynyttä rikkoumaa ei korjata, pääsevät kosteus ja vesi ajan myötä asfaltin rakennekerroksiin, mikä aiheuttaa lisää haittaa asfaltille mm. halkeamien muodossa. Tällainen asfaltti ei myöskään ole turvallinen sen käyttäjien kannalta.

Asfalttityöt ja asfaltoinnit kaikenkokoisiin kohteisiin Etelä-Suomen alueella

Toteutamme vuosikymmenten kokemuksella erikokoiset asfalttityöt pääkaupunkiseudun alueella ja muualla Etelä-Suomessa. Osaamisemme kohdistuu erityisesti parkkialueiden ja pihojen sekä kulkuväylien uudisasfaltointiin. Asfaltin korjaukset, paikkaukset ja huollot teemme aivan kaikenlaisiin kohteisiin.

Korjaamme päällystevauriot sekä päällystämme uudisrakennusten pihoille siistit parkkipaikat ja kulkuväylät. Työn takuu meillä on 2 vuotta.

Konekantamme on mukana nykyajan kehityksessä ja käytämmekin alan parhainta kalustoa, jota tarpeen mukaan uusimme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita.

Lisäksi toteutamme tarpeen mukaan myös ei-perinteisiä maalauksia. Lasten leikkipaikka saa uutta ilmettä vaikkapa autoradalla, joka on maalattu asfalttiin.

Asfaltin maalaus ja massaus – siistit merkinnät parkkialueille ja pihoille

Asfalttitöihin liittyvät olennaisena osana myös tiemerkinnät, asfaltin maalaus ja massaus. Parkkiruutujen maalaus on olennainen osa parkkialueen rakennusprosessia.

Parkkialueen ruudut voi toteuttaa joko maalaamalla tai massaamalla. Maalaamalla toteutetut parkkiruudut ovat hinnaltaan edullisemmat, mutta niissä näkyy kuluma ja käyttö herkemmin, siinä missä massauksella saadaan kestävämpi ja pidempiaikaisempi tulos. Massaaminen on maalaamista hintavampaa, mutta tulos kestävämpi.

Toteutamme mm. seuraavat asfalttimaalaukset ja -työt:

  • parkkiruutujen maalaus
  • ajoratamaalaus
  • suojatien maalaus
  • tiemerkintä
  • vanhojen merkintöjen ja viivojen poisto

 

Asfaltin maalaus ja massaus syksyllä? Onnistuu!

Asfaltin maalaukset ja massaukset voidaan toteuttaa ainoastaan kuivalla säällä, joten tämä kannattaa huomioida ajankohtaa mietittäessä. Toki myös syksyllä voi olla hyvinkin kuivaa ja kesällä taas kosteaa, joten todennäköisyyksiin ei voi täysin luottaa.

Vuodenaika ei siis ole esteenä asfaltin maalaus- tai massaustyössä, mutta kosteus sitä vastoin on. Se voi vaikuttaa projektin aikatauluun ja sen muuttumiseen.

Asfaltointityöt voi toteuttaa kosteallakin säällä, joskaan ei täydessä rankkasateessa.

Asfaltin bitumikorjauksella lisää käyttöikää

Menetelmistä puhuttaessa bitumisaumaus on käytetyin ja edullisin asfalttihalkeamien korjausmenetelmä. Valta- ja moottoriteiden korjaus tehdään ns. kannukaatosaumauksena. Menetelmä estää veden pääsyn teiden rakennekerroksiin, ja näin vältytään suuremmilta routavaurioilta. 

Korkealaatuisella parkkiruutumaalilla selkeästi merkitty piha- ja parkkialue lisää turvallisuutta ja kestää kovaakin kulutusta. Paikkaamalla pitkät asfalttihalkeamat bitumilla säästät rahaa pidentämällä asfaltin elinikää.

Asfalttimaalaus ja -massaus tarkasti ammattilaiselta – ota yhteyttä!

“Aikatauluissa on pysytty hyvin, työn jälki sekä hinta-laatusuhde erinomaiset. Artkiven työnjohto ammattimaista ja työntekijät hyviä. Yrityksen valttina on joustavuus ja nopea toimitusaikataulu.” 

Raimo Laurasvaara, valvontapuutarhuri, Helsingin Seurakunta

5/5

Tutustu toteutuneisiin sekä uusiin projekteihimme painamalla tästä