Asfalttityöt, maalaukset ja korjaukset

Asfalttityöt laadukkaasti ja kestävällä jäljellä

Erityisosaamistamme ovat asfalttimaalaukset sekä korjaukset. Korjaamme päällystevauriot sekä päällystämme uudisrakennusten pihoille siistit parkkipaikat ja kulkuväylät.  

Olipa tarpeesi sitten parkkiruutujen maalaus, ajoratamaalaus, suojatien maalaus tai tiemerkintä tai vaikka vanhojen viivojen poisto, hoidamme sen ammattitaidolla ja sopivaa kalustoa käyttäen.  

Asfaltin bitumikorjauksella lisää käyttöikää

Menetelmistä puhuttaessa bitumisaumaus on käytetyin ja edullisin asfalttihalkeamien korjausmenetelmä. Valta- ja moottoriteiden korjaus tehdään ns. kannukaatosaumauksena. Menetelmä estää veden pääsyn teiden rakennekerroksiin, ja näin vältytään suuremmilta routavaurioilta.  

Korkealaatuisella parkkiruutumaalilla selkeästi merkitty piha- ja parkkialue lisää turvallisuutta ja kestää kovaakin kulutusta. Paikkaamalla pitkät asfalttihalkeamat bitumilla säästät rahaa pidentämällä asfaltin elinikää.  

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

Teemme kartoituskäynnin ennen tarjouksen tekoa, jotta voimme antaa luotettavan aikatauluarvion ja varmistaa projektin onnistumisen.  

Kerro tarpeistasi, olemme sinuun
yhteydessä

“Aikatauluissa on pysytty hyvin, työn jälki sekä hinta-laatusuhde erinomaiset. Artkiven työnjohto ammattimaista ja työntekijät hyviä. Yrityksen valttina on joustavuus ja nopea toimitusaikataulu.” 

Raimo Laurasvaara, valvontapuutarhuri, Helsingin Seurakunta

5/5

Tutustu toteutuneisiin sekä uusiin projekteihimme painamalla tästä