Leikkivälineet ja liikunta-alueet

Turvalliset ja laadukkaat leikkivälineet pihalle

Rakennamme leikkialueet välineineen Etelä-Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat kunnat, kaupungit, yhteisöt, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja yksityisasiakkaat. 

Kauttamme saat useiden valmistajien leikkivälineet ja turva-alustat.

Leikki- ja liikuntavälineet

Ammattitaitoinen asennusryhmämme asentaa kohteisiimme kaikki leikkivälineet ja liikuntavälineet. Hoidamme kohteisiimme myös kaikki lakisääteiset turva- ja käyttöönottotarkastukset.

Hiekkatekonurmet ja turva-alustat

Hiekkatekonurmet, valettavat turva-alustat ja turvasorat ovat yleisimpiä pinnoitteita leikkialueiden turvalliseen pinnoitukseen. Kauttamme saat usean eri valmistajan tuotteita turvallisen leikkiympäristön rakentamiseen.

Golftekonurmet

Kaipaatko pihallesi omaa puttausharjoittelupaikkaa? Tekonurmella toteutettuna saat kestävän ja aina vihreän harjoittelualueen toiveittesi mukaan toteutettuna. Tekonurmi soveltuu loistavasti kumpujen ja erillaisten muotojen toteuttamiseen.

Meiltä saat kaikki pihatöihin tarvittavat maanrakennuspalvelut

Tarjoamme muun muassa kaikki tarvittavat pihatöihin liittyvät maarakennuspalvelut aina piharakenteiden pohjatöistä salaojituksiin – kaivinkonetyöt, pohjatyöt, raivaustyöt, vanhojen rakennusten purkutyöt, salaojatyöt, vesi- ja viemärityöt, jätevesijärjestelmät, sadevesijärjestelmät, maansiirtotyöt, päällystetyöt. 

Talvirakentaminen on mahdollista roudansulatuspalvelumme myötä. Roudansulatus HeatWork-vaunulla on yksinkertaista, tehokasta ja taloudellista. HeatWorkin nestekiertoinen teknologia mahdollistaa roudan yksinkertaisen sulattamisen tai mikäli tarpeellista, myös toiminnan ylläpitämisen läpi talven. Asiakkaamme ei tarvitse pelätä työn keskeytyksiä.

Maksuton alkukartoitus

Meiltä saat aina ilmaisen alkukartoituksen ennen tarjouksen tekoa. Hyvän työn suunnittelun ansiosta aikataulussa on helppo pysyä!

Pyydä tarjous, räätälöimme sinun
tarpeisiisi sopivan paketin

Tutustu toteutuneisiin sekä uusiin projekteihimme painamalla tästä