Leikkivälineet ja liikunta-alueet

Leikkivälineet puistoihin sekä koulujen ja päiväkotien pihoille Etelä-Suomessa

Asennamme erilaiset leikki- ja liikuntavälineet, toteutamme leikkialueet ja turva-alustat, golftekonurmet sekä hiekkatekonurmet Etelä-Suomen alueella.

Inspiroiva, houkutteleva leikkipuisto kuuluu tärkeänä osana lapsuuden leikkeihin, ja niissä kulutetaan paljon aikaa. On siis tärkeää, että puisto on turvallinen ja siinä on huomioitu jo asennusvaiheessa olennaiset pykälät. Me hoidamme kohteisiimme myös kaikki lakisääteiset turva- ja käyttöönottotarkastukset.

Toteutamme erilaiset lasten leikkikohteet aina maanrakennuksesta alkaen. Asennamme leikki- ja liikuntavälineitä esimerkiksi koulujen, päiväkotien ja taloyhtiöiden pihoille sekä julkisiin puistoihin. Teemme myös unelmien leikkialueita yksityisten henkilöiden talojen pihoille.

Turvallisuus on leikkialueiden ja -välineiden ykkönen

Kohteemme ovat laajuudeltaan ja luonteeltaan erilaisia, mutta yksi on varmaa: turvallisuudesta emme tingi. Käytämme kohteissamme luotettujen valmistajien testattuja leikkivälineitä ja turva-alustoja, jotka soveltuvat suomalaiseen ilmastoon ja vuodenaikojen vaihteluihin.

Välineiden, kuten kiipeilytelineiden, liukumäkien ja keinujen tulee olla oikein sijoiteltu, jotta leikkiminen on turvallista – myös leikkialueen iskua vaimentava alusta on tärkeässä roolissa kokonaisuutta. Hiekkatekonurmet, valettavat turva-alustat ja turvasorat ovat yleisimpiä pinnoitteita leikkialueiden turvalliseen pinnoitukseen.

Kauttamme saat usean eri valmistajan tuotteita turvallisen leikkiympäristön rakentamiseen.

Liikuntavälineet ulkoliikuntaan kaikenikäisille liikkujille

Ulkokuntosalilaitteet ja senioriliikuntatuotteet ovat nykyaikainen ratkaisu moneen kohteeseen. Ulkona on mukavaa vahvistaa lihaksia laitteissa, jolloin treeni sujuu mukavissa merkeissä. Kynnys harjoitteluun myös madaltuu, kun ulkokuntosalille voi poiketa esimerkiksi kävelylenkin yhteydessä.

Nykylaitteet ulkokuntoiluun ovat moderneja ja ne soveltuvat monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Niissä on huomioitu turvallisuus ja helppous, lisäksi niissä on mukana selkeät ohjeet liikkumiseen. Osa laitteista pitää sisällään jopa QR-koodilla ladattavan opastuksen.

Ulkoharjoittelu voi olla esimerkiksi kehonpainoharjoittelua, crossfit-tyyppistä voimailua tai parkouria. Vaihtoehtoja on joka lähtöön!

Hiekkatekonurmet ja turva-alustat leikkialueiden pinnoittamiseen

Hiekkatekonurmet, valettavat turva-alustat ja turvasorat ovat yleisimpiä pinnoitteita leikkialueiden turvalliseen pinnoitukseen. Alustan tulee olla joustavaa, jolloin pahemmilta loukkaantumisilta vältytään, jos leikkijän ote lipsahtaa.

Sopivan alustan valitseminen on kohdekohtaista ­– meiltä saat asiantuntevaa konsultointiapua alustan valintaan. Kauttamme saat usean eri valmistajan tuotteita turvallisen leikkiympäristön rakentamiseen.

Golftekonurmi omalle pihalle?

Kaipaatko pihallesi omaa puttausharjoittelupaikkaa? Tekonurmella toteutettuna saat kestävän ja aina vihreän harjoittelualueen toiveidesi mukaisesti toteutettuna.

Tekonurmi soveltuu loistavasti kumpujen ja erilaisten muotojen toteuttamiseen.

Toteutamme erilaiset maalaukset asfalttiin

Toteutamme pihoille myös maalaukset asfalttiin. Piha-alueelle voidaan maalata vaikka hyppyruudukko, autorata, polttopalloalue tai juoksurata. 

Asfalttimaalaus parantaa alueen käytettävyyttä, eikä lasten tarvitse joka kerta erikseen piirtää ruutuja tai alueita.

Toteutamme esimerkiksi seuraavat työt leikkivälineasennuksen lisäksi:

  • Maanrakennus
  • Kivityöt sekä leikkihiekka
  • Vihertyöt ja istutukset
  • Leikkialueiden kunnostukset ja huollot
  • Hiekkalaatikon täytöt ja hiekan vaihto

Leikkivälineet ja -alueet, turva-alustat, harjoittelulaitteet tai golftekonurmi?

Mikä tahansa idea mielessäsi on, me toteutamme sen!
Ota meihin yhteyttä!

Tutustu toteutuneisiin sekä uusiin projekteihimme painamalla tästä