Vihertyöt – tehdään unelmapihastasi totta 

Vihertyöt

Toteutamme toiveestasi kaikenlaiset vihertyöt Etelä-Suomessa. Meidän avullamme pääset toteuttamaan unelmapihasi helposti ja vaivattomasti.   

Haluatko pelkän nurmikon tai ehkä eksottisempaa kasvillisuutta pihaasi? Toteutamme suunnitelmasi. Esimerkit tekemistämme vihertöistä: siirtonurmen asentaminen, kylvönurmet ja -niityt, sekä puiden, pensaiden ja perennojen istuttaminen. 

Kauttamme saat kaikki pihatöihin tarvittavat maanrakennuspalvelut 

Tarjoamme muun muassa kaikki tarvittavat pihatöihin liittyvät maarakennuspalvelut aina piharakenteiden pohjatöistä salaojituksiin – kaivinkonetyöt, pohjatyöt, raivaustyöt, vanhojen rakennusten purkutyöt, salaojatyöt, vesi- ja viemärityöt, jätevesijärjestelmät, sadevesijärjestelmät, maansiirtotyöt, päällystetyöt. 

Maksuton alkukartoitus

Meiltä saat aina ilmaisen alkukartoituksen ennen tarjouksen tekoa. Hyvän työn suunnittelun ansiosta aikataulussa on helppo pysyä!

Pyydä tarjous, räätälöimme sinun
tarpeisiisi sopivan paketin

Aikatauluissa on pysytty hyvin, työn jälki sekä hinta-laatusuhde erinomaiset. Artkiven työnjohto ammattimaista ja työntekijät hyviä. Yrityksen valttina on joustavuus ja nopea toimitusaikataulu.” 

Raimo Laurasvaara, valvontapuutarhuri, Helsingin Seurakunta

5/5

Tutustu toteutuneisiin sekä uusiin projekteihimme painamalla tästä