Pihaurakointia avaimet käteen-periaatteella

Pihaurakointi

Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä pihojen omistajia.

Pihaurakointipalveluihimme kuuluu kivien asennus, pohjatyöt, kivetyksen korjaustyöt ja pihan vihertäminen.

Kivityöt sisältävät kivetykset, muurit ja portaat, liikenteenjakajat, pihakivien tiivistys ja saumaus, katukiveykset, reunakivet, luonnonkiveys, louhikiveys, noppakiveys, mukulakiveys, betonikiveykset sekä betonilaatat.

Kauttamme saat myös laadukkaat pihakivet kilpailukykyisin hinnoin suoraan tehtaalta.

Kauttamme saat kaikki pihatöihin tarvittavat maanrakennuspalvelut

Tarjoamme muun muassa kaikki tarvittavat pihatöihin liittyvät maarakennuspalvelut aina piharakenteiden pohjatöistä salaojituksiin – kaivinkonetyöt, pohjatyöt, raivaustyöt, vanhojen rakennusten purkutyöt, salaojatyöt, vesi- ja viemärityöt, jätevesijärjestelmät, sadevesijärjestelmät, maansiirtotyöt, päällystetyöt.

Talvirakentaminen on mahdollista roudansulatuspalvelumme myötä. Roudansulatus HeatWork-vaunulla on yksinkertaista, tehokasta ja taloudellista. HeatWorkin nestekiertoinen teknologia mahdollistaa roudan yksinkertaisen sulattamisen tai mikäli tarpeellista, myös toiminnan ylläpitämisen läpi talven. Asiakkaamme ei tarvitse pelätä työn keskeytyksiä.

Maksuton alkukartoitus

Meiltä saat aina ilmaisen alkukartoituksen ennen tarjouksen tekoa. Hyvän työn suunnittelun ansiosta aikataulussa on helppo pysyä!

Pyydä tarjous, räätälöimme sinun
tarpeisiisi sopivan paketin

“Artkiven vahvuuksia ovat luotettavuus, ammattitaito, toimitusvarmuus, palvelukyky ja sopeutumiskyky vaihteleviin työn osa-alueisiin. Kokemukset projekteista olleet loistavia, aikataulut pitäneet. Asioiden ja ratkaisujen teko yhteistyössä Artkiven kanssa helppoa ja joustavaa. Laatu loistava ja hinnat kilpailukykyiset. On ollut oikea valinta yhteistyön aloittaminen kanssanne. Tulee jatkumaan, kiitos yhteistyöstä!”

Jorma Jäntti, aluepäällikkö, PEAB

5/5

Tutustu toteutuneisiin sekä uusiin projekteihimme painamalla tästä