ROUDAN, LUMEN JA JÄÄN SULATUS

Roudansulatus HeatWorkillä on yksinkertaista, tehokasta ja taloudellista Talvi on ollut perinteisesti “odotusaikaa” rakennus- ja laitosalalla, eivätkä kaikki yhdistä talvea ja pakkasta perustustöihin, kaivamiseen tai kivetysten tekoon. Nestekiertoinen teknologiamme mahdollistaa roudan yksinkertaisen sulattamisen, tai missä tarpeellista, mahdollistaa toiminnan ylläpitämisen talven läpi.

Tiedämme, että pysäytykset maksavat sinulle paljon Käyttämällä HeatWorkin roudansulattajaa saat kilpailuedun ja voit työskennellä läpi koko vuoden, riippumatta tuulesta ja tuiskusta. Roudan, lumen ja jään sulatus ei ole enää haaste alalla. Asiakkaamme välttävät tuotantopysäytykset ja työntekijöiden lomautukset.

Soita tai lähetä s-postia, myös nopeat toimitukset.

HEATWORK

Miten HeatWork sulattaa tuplasti nopeammin? Siihen on useita syitä. Ensinnäkin vain HeatWork tuottaa 100°C uusilla laitteilla. Kattilakapasiteettimme on jopa 103 kW. Lisäksi laite toimitetaan suuremmalla pumppukapasiteetilla, kuin muut markkinoilla olijat. Siten voit sulattaa 40-80 cm vuorokaudessa HeatWorkin roudansulattajalla. Laitteistomme mahdollistaa 200 m2 alueen sulattamisen (400 m2 lisärummulla) vuorokaudessa.

Ota yhteyttä rohkeasti ja mietitään yhdessä ratkaisu tarpeisiinne!